About


Hartevol is in maart  2014 opgericht door Imke Potma-van der Spek. Met ruim 20 jaar ervaring als PA en management assistent heeft zij in 2011 besloten de Post - HBO opleiding Master coaching & counseling te doen bij Europees Instituut/De Baak. Coaching is voor Imke een logische vervolgstap op haar werk als directiesecretaresse, waar ze meer en meer een klankbord kon zijn voor de directeuren en managers waarmee ze werkte.


Met Hartevol Office Support zorgt zij voor tijdelijke en vaste invulling van een vacature. Dit kan door werving & selectie, of door  freelance ondersteuning.

Als freelance management assistente is zij inzetbaar in een breed scala van werkzaamheden op het gebied van ondersteuning. Haar expertise inzetten bij bedrijven en de zaak draaiend houden of functioneler maken is voor Imke steeds weer een mooie uitdaging.


Als trainer biedt Imke  (maatwerk) trainingen op het gebied van kennisoverdracht, persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Tevens  is zij gespecialiseerd in loopbaantrainingen, welke zij al veelvuldig heeft gegeven voor o.a. FNV en Loopbaansupport Detailhandel.Imke Potma - van der Spek

info@hartevol.nl

Tel: +31 655 791706

KvK Den Haag  60214074